Branches

Iedere branche zijn eigen benadering!

Tijd is geld. En dat een goed voorbereide kandidaat koper kan leiden tot efficiëntere bezichtigingen, hoeven wij u niet uit te leggen. De koper informeren op voorhand is evident, maar wordt nu nog makkelijker met de unieke 3D virtuele tour van Matterport Limburg. Een woning wordt 3 tot 6x langer bekeken en levert daarnaast nog meer opdrachten op ook. Want deze tool wil elke verkoper graag inzetten.

Maak gebruik van een 99% accuraat vloerplan. Foto's door het oog van de fotograaf. Dit maakt de presentatie compleet! 

Makelaardij

Sfeer proeven op Google? Dat kan! Een bezoek aan uw bedrijf wordt hier veelal door voorafgegaan. Gun uw potentiële klanten alvast een kijkje in de "keuken" en zorg dat dit een goede is.

Een koppeling aan Google Maps/streetview is dan ook onlosmakelijk verbonden aan uw horeca-bedrijf. Het geeft direct een duw in de goede richting wat betreft de vindbaarheid!

Het toevoegen van extra informatie, afbeeldingen, video's of zelfs een koppeling met uw reserveringssysteem is mogelijk in de Matterport presentatie.

Horeca

Als eigenaar van een van een  vakantieappartement maar ook bijvoorbeeld een speelhal of bowlingbaan is het zaak de bezetting/bezoekersaantal zo hoog mogelijk te houden. Als je bedenkt dat 77% van de consumenten eerst online onderzoek doet voordat een bezoek gebracht wordt dan is de online indruk vaak bepalend. Matterport Limburg is dé partij die u hierbij kan helpen. Een beleving creëren, 360 tour en foto's plaatsen op Google en meteen uw vindbaarheid vergroten. Virtueel uw locatie bezoeken op telefoon, tablet en desktop. 

Recreatie

Geef uw potentiële klanten alvast de mogelijkheid uw winkel virtueel te bezoeken, de meeste nieuwe klanten zullen namelijk eerst online bekijken waar ze hun volgende bezoek brengen. Even checken of uw winkel geopend is en meteen een virtueel bezoek brengen verhoogd de kans dat ze uw winkel fysiek binnen wandelen. Via Streetview de winkel binnenwandelen en meteen het eerste contact leggen. Deel dit alles op de social media en weer een contactmoment dat niet vergeten wordt.

Retail

Als wellness professional weet u precies hoe u uw klanten wil laten "shinen". Weet u ook al hoe u dit vertrouwen  van uw klanten gaat verkrijgen? Wij als Matterport-Limburg weten dit in ieder geval wel! Uw "potentiële" klanten zullen vaak eerst via de digitale weg een bezoekje brengen aan uw zaak. Hier komen wij om de hoek kijken, het verzorgen van een mooie (3D -VR) presentatie en via Google streetview meteen binnen kijken geeft uw klandizie het welkome gevoel en laat deze kennis maken met de zaak waar u trots op bent!

Wellness

U kunt zich niet identificeren met bovenstaande branches? Natuurlijk zijn we er ook voor u! Productiebedrijf, musea, kantoor of een andere bedrijfsinvulling. Ook hier zijn vele voordelen te vinden. Niet altijd aanwezig maar wel even kunnen kijken hoe het zat in de fabriek? Alvast een kijkje geven in uw museum als teaser? Trots op uw kantoor en dit ook laten zien aan uw klanten? De mogelijkheden zijn eindeloos. Door middel van een Dollhouse view, 360° foto's, een vloerplan en plaatsing op Google zijn dit alles visualisaties die uw bedrijf zeker verder zullen helpen. 

Overige

Ready to use:

Website

Google

VR

Delen via mail -WhatsApp-  ......

Plattegrond

Twitter

Facebook

Video

© 2018 by Matterport-Limburg. Proudly created by ID Stijl

Matterport-Limburg is een onderdeel van ID Stijl