Woning in Beeld

Uw klanten overtuigen  creëert bezoekers

Boek en Offermans Makelaardij

Als één van de grotere spelers in Limburgse makelaardij weten ze bij Boek en Offermans precies wat een woning nodig heeft. 

Aan Matterport-Limburg de vraag wat te doen met een modern hedendaags pand dat bij de potentiële koper niet de juiste uitstraling weer geeft in de huidige presentatie.

Als geen ander weten wij om te gaan met de presentatie van vastgoed, we zijn niet voor niets al meer dan 10 jaar actief op deze markt middels ons bedrijf www.IDstijl.nl. Hiervoor verzorgen wij voor de professionele verkopende/verhurende partijen alle visuele diensten. Van fotografie tot plattegronden en van 3D-Matterports tot 3D visualisaties.

In deze zijn we een stapje verder gegaan; om de koper een goed beeld te geven hebben we allereerst een 3D scan gemaakt en hieruit een mooie kwaliteit foto's gegenereerd. De hoogte foto's hebben we middels een 9 meter statief gemaakt waarbij de ligging op het perceel perfect in beeld komt. 

Plattegronden waren al aanwezig maar voor de volledigheid hebben we ook de 3D floorplan's toegevoegd.

Om het plaatje compleet te maken zijn we hier op een mooie voorjaarsavond terug op locatie geweest om het pand, in al zijn glorie, te fotograferen middels DSLR (Spiegelreflex-camera). 

3D - model

Heerlenerweg 38 Sittard play button  mat

Avondfotografie

1/28

Foto's

1/32

3D Floorplan view

1/6

Ready to use:

Website

Google

VR

Delen via mail -WhatsApp-  ......

Plattegrond

Twitter

Facebook

Video

© 2018 by Matterport-Limburg. Proudly created by ID Stijl

Matterport-Limburg is een onderdeel van ID Stijl